söndag 31 juli 2011

Stugan

En del av stugan som vi bor i

Framme

Den långa resan började igår, var uppe klockan 4 för att sedan sätta sig i bilen i ett antal timmar. Vi körde hemifrån klockan 5 och var framme klockan tio.
Men nu har jag äntligen packat upp allt och kommit till rätta i stugan där vi bor. En liten och mysig stuga är det vi har och man får inte plats med mycket, men det går.
Har inte hunnit att se så mycket utav naturen än men det ser mysigt ut. Det enda jag har hunnit med är att mata hundarna, eller jag kollade på hur dem gjorde, samt att jag fick mocka undan skiten i gårdarna.
Dem har 51 hundar, var av 9 är valpar som är pyttesmå och helt söta :') Man har att göra fast man inte har att göra.

Härnösandsbron

tisdag 26 juli 2011

Packa, Packa, Packa...

Har smått börjat att packa lite granna, mycket som ska med och man vet inte riktigt vad man ska ha med sig men det blir nog bra. Allt får hänga med så märker vi hur mycket som används.
Har varit och köpt ett par kängor som kan vara bra att ha i vinter, bäst att man är förbered. Självklart fick lite andra saker hänga med hem, men är nog inte så intressant här.
Är inte mycket som fattas nu sen är jag full packad och färdig för avfärd. Har endast tre dagar hemma som består av jobb, lite mer packning och stor städa rummet. 

Så här ser det ut just nu, kläder överallt

onsdag 20 juli 2011

Nedräkning

Börjar nu att räknar ner dagarna som går lite smått, är ju inte många dagar kvar. Hela tio dagar för att vara exakt tills jag åker upp till Lappland och jobbar. Nervös är jag till och från men antar att det är bra, ska bli så sjukt spännande i alla fall. Som att en dröm blivit sann, fattar nog inte riktigt att det är sant ännu. Lilla jag åka 120 mil hemifrån och jobba, inte kunna komma hem som man vill utan måste vänta ett bra tag innan man kan det. Ja hur ska detta gå, ja det återstå att se! Jag tror i alla fall att det blir kanon! Att få se nya delar av Sverige gör det inte sämre i alla fall, detta som jag har längtat efter att få göra och nu äntligen blir det sant. Kan ni fatta? Nej inte jag heller!
Packa har jag i alla fall inte börjat att göra, men har köpt regnkläder och stövlar, något bra i alla fall. Haha! Så det blir till att handla lite nu nästa vecka innan jag åker. Sen den 30 Juli bär det av! Ska njuta av de dagar som jag är hemma riktigt nu!