fredag 23 december 2011

Dan före doppare Dan

Ja minsann, imorgon är det julafton och det känns ovanligt att inte tillbringa den tiden med sin egen familj utan göra det hos/med en annan familj/-er. Men har i alla fall fått lite julklappar av mamma och pappa uppskickandes i ett paket som kom i måndags, så får i alla fall öppna julklappar imorgon.
Idag har jag jobbat tillsammans med Moa och det var tänkt att vi och Petter skulle köra på ett nytt spår, men det blev inställt eftersom Petter och Mos inte kände sig bra. Så jag fick köra valparna och så släppte jag och Moa ut lite hundar så att dem fick springa fritt.
Har snöat hela dagen idag, lite mysigt faktiskt. Har dessutom redan hunnit mata och städa hos hundarna så var färdiga vid tre, vilket innebar att vi slutade tidigt och har slappat/slappar den tiden fram till mötet som är klockan sex. Då ska vi äta julgröt som vi har blivit inbjudna till, sedan ska jag inte göra ett dugg.

1 kommentar:

  1. Fam. Svensson24 december, 2011

    God Jul Isabella!! Vi skickar massor av julkramar hemifrån :) Igår åt vi julbord tillsammans med Fam. Inganäs, Per Jonsson och Kjell och Annelie, mycket mat blev det och trevligt var det.
    Snön har smält bort, så här är helt grönt :(

    Ha det nu riktigt bra!

    Stora julkramara från hela familjen

    SvaraRadera