måndag 9 januari 2012

-28

Idag var det minsann kallt ute! - 28 är verkligen inte okej, varför går man ens ut? Men bara att ta på sig alldeles för mycket kläder som ändå var för lite för man frös ändå om man stod stilla då.
Slapp i alla fall köra hundar i denna kylan så i stället vägde vi massa hundar som vi inte visste vikten på, eftersom vi ska avmaska alla hundarna så var vi tvungna att veta vikten på dem för att de ska få rätt mängd. 
När det väl var klart, som tog hela förmiddagen, så var det dags för lunch tyckte vi. Efter att vi ätit så åkte vi till veterinären med en valp som fått eksem eller har klåda av något slag, den hade i alla fall kliat sönder hela sin mage, stackaren.Sedan fick alla hundarna snacks och så var vi ute med några valpar i koppel, då de snart ska köras in. Därefter fick hundarna mat och så började vi att ge kuren med avmaskning som ska ges 2 gånger om dagen i 6 dagar. 
Nu ligger jag nerbäddad i sängen och försöker återfå min varme som finns långt borta i Jukkasjärvi, fast det kanske inte ligger så långt här ifrån men vi säger att det gör det i alla fall. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar